Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Καρμπονάρα


Υλικά
 1 πακ. πένες, 300γραμ. μπέικον, 500γραμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, αλάτι,πιπέρι,150γραμ.μανιτάρια και 150γραμ.κιτρινο τυρί.
Εκτέλεση
Βαλε τις πένες στο τηγάνι μετά προσθέστε την κρέμα γάλακτος βάλτε το μπέικον αφού το τσιγαρίσετε, βάλτε αλάτι και πιπέρι και μετά ρίξτε τα μανιτάρια και στο τέλος άμα θέλετε προσθέστε λίγο κίτρινο τυρί

(Γρηγόρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου